23 september 2008

This is the new sound - just like the old sound

Hello bloglovers, nu är jag tillbaka från toaletten!
- Niklas sammanfattar bloggosfären

Arbetslös till kameraassistent till kontorsmontör till frilansöversättare till språklärare till lokalreporter. Nu, student igen. Året har sannerligen slungat mig runt, runt och ner i golvet. De gångna veckorna har ägnats åt ännu en flytt (om än kortväga) och slapphet, snarare än strutsande i kurslitteratur. Motivationen är inte på topp, men beslutsamheten åtminstone stigande. "Det finns ingen större inspirationskälla än sista-minuten-ångesten", som någon sa. Allt jag egentligen längtar efter är att kunna styra mig själv med jämna mellanrum, men på fler sätt än att bara välja när på dygnet jag vill plugga.

Det här utrymmet, dessa rader text, är en av de få sakerna, åtminstone under den gångna tiden, som jag själv har haft full kontroll över. Talande, att jag inte skrivit ett inlägg på över tre veckor. Kanske kan en skärpning färga av sig på mina övriga sysslor. Människan - den önskande varelsen.

--------------------

Kunde lika gärna göra en bantningsblogg av det här stället, jeez vad ett halvår av matservande från mor och hennes mor kan göra mot ens egen spegelbild! Har inte blivit särskilt mycket självkraftad förflyttning gjord här ute på vischan heller. Kanske dags att utmana mitt bananrekord. Å andra sidan är inte huvudet tillräckligt stressfritt för det just nu. I'll think of something.

Inga kommentarer: