19 februari 2009

이동 인디언!

Det är en härlig dag att vara ekshäring, efter Sveriges VM-silver i skidskyttens mixstafett. På andra sidan jordklotet avslutar Bergman och Ekholm en suverän laginsats, som ger eko ända in på hemortens skvallernäste nummer ett: ICA Indianen. Inte ett ansikte saknade ett leende på läpparna när jag handlade mitt frukostbröd.

-------------------------

Television - Teacher, mother, secret lover!
- Homer Simpson

Har kammat hem några grymma fynd på Tradera senaste månaden, men den som kom på posten idag är ändå en personlig favorit. Den inbundna originalutgåvan av Chris Turners bok Planet Simpson.
En djupgående analys på över 400 sidor om hur The Simpsons kommit att påverka en hel generation. Och man måste bara älska ett litterärt verk om den gula familjen som inleds med orden For Ashley - I choo-choo-choose you.
Som guldkant ges förord av generationsförfattaren Douglas Coupland själv, dessutom, där han på ett precist vis sammanfattar det som komma skall: If this book were to have an alternative title, it would most likely be, How to Cook for Forty Humans. If that makes no sense to you, chances are you probably haven't read this far anyway.
Inte ens en hundring, frakt inräknad!

-------------------------

Senaste filmrecensionerna för Vertex ligger uppe nu: Låt den rätte komma in, Die Welle och Eagle Eye.

1 kommentar:

emmylish sa...

Svar: Ja, det var riktigt kul att komma upp på femstjärnig nivå. Har lyckats komma över 3000 poäng nu också.

Har varit på Byns camping under somrarna sen jag var jätteliten pga att mamma hade vänner i trakten som vi hälsade på på somrarna. Nu har det liksom blivit standard att åka dit varje sommar. Antingen till midsommar eller senare under semestern.