14 maj 2007

Min dag i sanden

CJ: Finns det ingen Euroshopper-version på vanligt vitt bröd? Typ den här ICA-toasten fast billigare.
Terner: Vafan, det är ju som omvänd fettsugning!
CJ: Vaddå? Det är ju bröd, det ska ba' ner. Det kan jämföras litegrann med att onanera.
Jag: Hurdå?
CJ: Jo, men om du tänker sex och onani. Känslan efter är ju densamma. Det är bara resan fram som är roligare.
- Casual shopping.

Livet i Umeå har sin gilla gång. På sätt och vis synkar mitt och CJ:s leverne perfekt med varandra. Vi äter båda vid konstiga tider, dricker kaffe konstant och somnar runt 04:00.

"Imorse" pressade vi oss iväg för att spela beachvolleyboll med Annelie, Rickard och TsotsiIKSU. Sjukt skoj, men spelglädjen vägdes delvis upp av de hutlösa priserna för oss kortlösa och sanden, som alltid letar sig till byxlinningen och andra obehagligt obekväma ställen på kroppen. Men det är man ganska van nu efter somrarna på beachen i Ekshärad. Vi körde i vilket fall på ganska aktivt i två timmar, tills armarna hängde som halvkokt spagetti. Utmanade varandra i olika lagkombinationer, som alla visade sig vara tämligen jämna.

När vi kom hem sulade vi i oss en så förbannat jävla god korv stroganoff att vi genast hamnade i så kallad paltkoma. Själv tycker jag termen är något obefogad om man inte verkligen äter norrlandsbullar, men what the hey.

Slappaste dagen har det varit annars, vilket är ganska passande på denna första "lediga" dag av de sista tre veckorna. Imorrn drar vi till redlok för att hämta respektive uppsats som vi ska opponera på, så kan man ta nån timme varje kväll framöver att kika på den. Like that's ever gonna happen. Men skönt att vara ute i god tid med att läsa den åtminstone.

Ska passa på att liksom Hanna tipsa om facebook.com, för de som inte känner till det än. Nästan beroendeframkallande skoj bildtjänster framför allt. Leta upp mig om ni registrerar er.

Inga kommentarer: