15 april 2006

Hur ska du ha det, Josef?

Klockan 18:00 (cirka). Jag och Josef är och handlar i Ekshärad. Under tiden diskuterar vi musik. Josef fäller kommentaren "när man har börjat lyssna på Mars Volta så tycker man allt annat är skit".

Klockan 00:30 (cirka). Vi har precis tittat på ströavsnitt av Family Guy och South Park. Josef börjar lyssna igenom olika bidrag från Melodifestivalen. "Jag förstår inte att Kikki Danielsson inte fick några poäng, låten är ju inte så dålig".

7 kommentarer:

Bodonigänget sa...

ahha. mars volta... och så kikki då.

Lyxunge sa...

Det är inte mycket som står sig mot Mars Volta, fast man ska inte hymla om att Kikki väger mer än alla i Mars Volta tillsammans... och sånt märks i scennärvaro, få artister kan mäta sig med Kikki i den aspekten.

Unknown sa...

True. Hon stavar väl med "kk" så som ni gjort, förresten? Det var en senare diskussion oss emellan. Ska ändra det.

Hanna sa...

När drar du till de nordliga trakterna igen? Jag kommer hem till Karlstad imorron vid 16.30 (sant, X2000 går undan!). Hinner vi ses?

Unknown sa...

Tjo! Det beror på, jag tror inte jag kommer ner mer innan jag åker tyvärr. Men om Färjestad firar guldet på torget på onsdag kanske man hamnar där. Vore ju jäkligt schysst om vi hann ses! Annars får jag skicka den där presenten per post. Vad har hänt med din blogg förresten?

Hanna sa...

Kommer du på onsdag nu då? :)
Jag har iofs skola 12.15-15 och jobb 16-21.. Min blogg lever och frodas, men det verkar inte funka att klicka på mitt namn här och gå den vägen.

Unknown sa...

Nä, jag upptäckte det sen att den ju fanns kvar trots allt. :) Jag får se angående imorrn, men det ser tight ut tyvärr... :(