1 mars 2006

Sörja med semlor?

This body holding me,
reminds me of my own mortality.
Embrace this moment and remember;
we are eternal, all this pain is an illusion.
Tool - Parabola

Gårdagen var många dagar. Umeå universitet hade "studentsportardagen" (vilket inte inkluderade vår klass av en anledning jag glömt bort nu). Samtidigt var det, av en lite motsägelsefull koincidens även fettisdagen. Därtill var det även 20-årsdagen av mordet på Olof Palme, vilket av nån dum anledning hamnade i skuggan för framför allt människors semleätande och såmed blev det jag fick reda på sist av de tre. Trots ihärdigt snack i media. Svenskar blir ju fanimej fördummade av de där gräddbullarna.

Idag var jag, Elin och Björn riktigt nostalgiska. De hade plockat fram alla sina Amiga-grejer (tror det var en 500 vi använde), sen vi satt hemma hos Björn och spelade främst Lemmings ett bra tag. Vi hann snegla på Stunt Car Racer och några andra klassiker också, men hade man väl börjat styra de små lemlarna var det svårt att sluta. Björn fixade till en varsin redig drink av Trocadero, frysta bär, vodka, Liquer 56 och nån annan spritgrej. Det och lite kaffe, sedan fanns det ingen hejd! Eller jo, så småningom var jag och Elin tvungna att sticka till bussen hem.

Det är mycket skolarbete som ska göras nu. Radiosändingarna är nästa vecka, med reportage och recensioner och allt som ska ordnas. Dessutom är deadline för Inkognito på måndag, så fram tills dess går det mesta av den lediga tiden bort. Förutom det så har jag en uppgift kvar till fotokursen samt den där jävla rosa tegelstenen som legat bredvid skärmen sen början av januari. Imorgon är det i vilket fall redigerande av Inkognito och brainstormande till radioreportaget som gäller, får hoppas att man hinner komma på något bra. Man blev ju avskräckt efter fotoreportaget som i gick i stöpet på sista dagen.

2 kommentarer:

Bodonigänget sa...

Du Maggis! Du har fått konkurens i bloggosfären!

Kolla in: bodonibloggen.blogspot.com

Piis!

Bodonigänget sa...

Tjenna, vi försöker lägga lite bloggs i länklistan, men först ska vi lista ut hur länklistan funkar. sedan blir det länkar och högbrynta samtal inför öppen kuliss! hav tålamod med vår blogg som vi havt med din :)!