30 mars 2006

Jag är inte den som är den

Tänkte ännu en gång följa Karins exempel och med lite hatkärlek publicera en bild på min hemort. Den visar inte särskilt mycket, men där finns inte heller särskilt mycket att se.
Använde samma bild i mitt allra första inlägg här i bloggen för att ge en slags förklaring på dess namn, så den kanske hjälper några fler på traven där ute ännu en gång.

8 kommentarer:

jennyi sa...

Ja, det är verkligen en talande bild... :-) Vad får ni göra på praktiken?

Anonym sa...

Hej Magnus, hoppas du kollar dina kommentarer ibland. Vi (typ alla i min korridor) ska på fest på Designhögskolan på fredag. Men din fest är ett givet stop på vägen. Dessutom satte jag upp dig också på gästlistan ifall du skulle vilja följa med.
Vi hörs, nu ska jag fara och fota tanter.
-Åsa

Anonym sa...

Hålet. Peppande.

Unknown sa...

jennyi---> Vi gör ett kulturmagasin. Det finns för beskådan när ni kommer tillbaka. Inkognito är också hämtad från tryckeriet nu.

Åsa---> Får se då hur det blir med utgång, jag är mer inställd på ren och skär husfest. :) Men kom för all del förbi innan, det är ju en peppande och bra uppladdning att få träffa er! Sen vet man ju inte om vi kanske är igång än när ni kommer tillbaka?

örkutsk---> Eller inte. Men lite roligt är det.

Anonym sa...

Jag längar hem! Hem till våle och hole när du visar den bilden. I sommar ska vi grilla som män sällan gjort förr. Men först är det påsk, ska du hemmåt då eller icke?

Unknown sa...

punger---> Påsk ska jag hem! Så är det tänkt iaf. Enda gången i vår. Det blir påskhelgen inklusive en bit av den efterföljande veckan. Grilla på en gräsmatta i Hole eller Våle, jojjomen... :)

Anonym sa...

Så påsken blir en hemvändarhelg. Bådar gott. Kanske en äggfrossa på caféet så vi alla kan drita av ondo däruppå?

Unknown sa...

tobias---> Hehe. Word.