31 mars 2006

Magasin åt folket!

Som min kollega nämnde i grannbloggen så finns nu de två senaste numren av det eminenta kulturmagasinet Extra Allt för allmän beskådan när klassen återvänder från praktiken. Dessutom lånade jag igår Björnes bil och hämtade Inkognito från tryckeriet, så det huserar även åtta sprängfyllda kartonger med humanistisk skrift i nedre red.lok. och bara väntar på att bli lästa. Bara att ta för sig!

3 kommentarer:

Karin sa...

Låter fint det där. Skulle du som är ordningssam kunna dra schemat för nästa vecka? Jag har ingen aning och det finns inte ute på nätet.

Unknown sa...

Det enda jag vet just nu är att det är återsamling i nedre red.lok. som står näst på tur. Måndag 13:00. Det är väl det man behöver veta just nu så kan man kolla resten av schemat när man är tillbaka. Häpp!

Karin sa...

Jag kanske behöver veta. Some of us have a life, ju. Eller: egentligen inte. Jag har i alla fall varit duktig och mailat min praktikrapport redan nu. Mest var det för min egen skull, man ska inte underskatta den psykiska reningen i att få skriva/ prata av sig om saker. Vilket inte minst tillämpas ständigt här på redaktionen där alla snackar skit om varandra.