24 februari 2006

Where have all the good times gone?

Ja, men det är klart, efter några ensamma veckor vill ju alla ha sig en blöt fylla! Den som inte kan uppskatta det är det ju något fel på.
- CJ strax efter att han sågat idén på en utekväll.

Vaknade alldeles för sent imorse. Klockan var nästan 11. Skolan började klockan 9 och lektionen skulle sluta 12, så jag gick aldrig dit. Ångesten blev som en sten i min mage, idag skulle jag ha behövt hjälpa till med Inkognito och få lite jobb gjort. Ringde till Johan som med sin komfortabla röst lugnade ner mig. Han skulle till Skellefteå med Jessica senare, så de andra tog också tidig helg som jag förstod det. Tror jag ska pressa lite jobb imorgon eller på söndag, beroende på hur lördagen ter sig.

Ja, vad som händer imorgon är lite beroende av idag. Jennie i klassen har inflyttningsfest och från början såg det ganska stort ut med tanke på hur många som skulle dit. Nu har det tunnat ut rejält och jag sitter hos CJ, Titti och Elli som den enda personen av oss fyra som är på väg dit. Pratade med Björn förut och han skulle ringa när han, Hannes och Elin var på gång.

Har drunknat en del i musiklyssnandet och beställde häromkvällen skivor (och lite film) för lite över tusenlappen. Fick första laddningen idag och drog i mig de klassiska Interpol-skivorna, New Pornographers samt senaste Coheed and Cambria tills jag inte stod ut med mitt osociala leverne längre. Det var ungefär i samma veva som jag fått veta att många ångrat sig i Jennie-frågan, vilket gjorde att jag bara blev ännu mer besviken och deppig över hur mina ensamma kvällar inte heller idag skulle få sig ett slut. Det hjälpte inte att jag insåg ångesten i texterna jag satt och sjöng med i under timmarna som gick. Förbannad över min egen inställning tog jag till slut tag i det hela och hasade mig ner till stan.

Nu sitter jag här, med en liten känsla av uppgivenhet. Dricker öl för att komma in i flowet inför festen men tänker vid sidan om på min vardagsångest som jag måste försöka förhindra på något vis. Larten och jag har diskuterat fika igen, kanske ska ta och ringa honom imorgon eller på söndag för att komma ifrån allt ett tag. Å andra sidan kommer jag vara upptagen med redigering av Inkognito på söndag. Fördelen med det är att jag kommer få träffa Kickis, Johan och de andra och kanske bygga upp min ambitionsnivå igen.

Inga kommentarer: