6 oktober 2005

Skrivandet tar form

[Konversation över ICQ]
Tobbe: Umeå! Kommunister, veganer, Ronny Ambjörnsson.
Jag: Isolation Years. Tänkte säga Refused, men det går litegrann in under de första två orden.
Tobbe: Precis. Ronny Ambjörnsson är för övrigt också kommunist. Så egentligen finns det bara två gemensamma nämnare.
- Kommunism + vegansim = Umeå?

Ojojoj. Nu är jag nästan inne i ett fullblodat beroende. Jag kan inte få nog av Quark. Att få se sina gamla texter i näst intill tidningsliknande format ger ett sådant rus och skaparglädje att man bara vill ha mer, mer, mer! Men fiktiva tidningssidor är förvisso inte på långa vägar lika stort som en sida i en riktig tidning. Fast i och för sig, en fiktiv tidning kanske? Skulle ju kunna sammanställa en enklare samling av mina äldre texter i något slags kompendie bara för att få smaka på resultatet. Känns dessutom alltid bättre att spara sina verk i fysiskt format och inte bara digitalt.

Mitt nya beroende har både bra och dåligt inflytande på mitt skrivande. Jag blir mer kritisk mot mina egna texter, men bloggen kan bli något lidande av att jag sitter och mixtrar med programmet under den tid på dygnet då jag har som mest inspiration för att plita ner mina tankar. Till stor fördel är dock att jag kommer producera fler rent kulturlänkade texter, eftersom ju bara vanliga blogginlägg inte gör sig så bra i artikelformat. Men ni kan vara lugna, jag kommer fortfarande dela med mig av nyttigt och onyttigt från Västerbotten.

Jag vill också passa på att hälsa till den busen på Tradera som bjöd över mitt bud på det enda Rocky-albumet jag saknar med två spänn, en halv minut innan auktionen tog slut. Fy på dig!

1 kommentar:

Tobias sa...

Hihihi. Genuine Swingers. Nu vet vi i alla fall vad du har för cookies på hårddisken.