12 oktober 2005

Like back in the old days

Jag: Ctrl+Alt+Delete?
Lars: Alt+Cmnd+Esc.
- Vår Macintoshinstruktör Lars lär mig det viktigaste kommandot.

Inte sedan gymnasiet har jag haft något som liknar äkta skolveckor som nu. Varje dag börjar vid klockan nio och slutar tidigast tre. Bra för dyngsrytmen, dåligt för fritidssysslor som att skriva här t.ex.. Man saknar mycket ork när man kommer hem.

Igår var jag ute på kvällspromenad med Stina, en klasskamrat, till en sjö här i närheten. Det var intressant att se avstånden till saker och ting till fots, för när man åkte bil här uppe kändes det ändå som ganska långt bort till exempelvis bensinmacken vi traskade förbi. Sjön vi gick till var dessutom samma som campingen där mamma och pappa övernattade ligger, fast den låg förvisso på andra sidan av där vi var.

Other than that har inte mycket hänt förutom skolan sedan helgen. Imorgon ska jag till Johan och se på film med honom, Lenitha, C.J. och Gustav. Får se om nån mer i klassen hänger på också. Sedan vet jag inte vad som är på gång under helgen, men lite pluggande ska jag åtminstone klämma in under den tiden. Om jag räknat rätt så är det den här helgen som Raketfilm går av stapeln i Karlstad. Jävligt synd att schemat skulle vara så smockfullt just nu, annars hade jag definitivt tagit en sväng neröver. Nu blir det istället läsa lilla boken som gäller, så jag kan recensera den inför torsdag nästa vecka. Förutom det så har jag fortfarande politikeruppgiften som jag nämnde i ett inlägg för ett antal veckor sedan, samt att jag ska söka min praktikplats. Det sistnämnda ska jag ta tag i så fort som möjligt, när jag har en lucka i lärandet vid en bra tid att ringa på.

Och så ska jag självklart försöka hålla bloggen uppdaterad lite mer frekvent. Det lovar jag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dave Mabe
Dave Mabe is an accomplished and largely self-taught engineer and writer who strives to create a ... When not working on computer-oriented stuff, you're likely to see Dave running on the roads and trails (mostly trails!) of Chapel Hill, North Carolina, the place he calls home and where he enjoys a Perl-automated cup of coffee each morning.
Find out how you can buy & sell anything, like things related to private road construction on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like private road construction!

Tobias sa...

Jag har läst inlägget ovan tre gånger nu, och jag förstår fortfarande inte vad det handlar om.

Punger sa...

Nio till tre? Vissa pluggar ju nio till sju nu under tenta-p. Här sliter vi! Njut av ledigheten herr fil.fak. Njut.