18 oktober 2005

En sorgernas hymn till de relevanta kommentarernas frånvaro

Men du kan väl inte köpa en baguette att käka till lunch!?
- Björn till Elin, samtidigt som han själv håller i två Billy's-pizzor.

När jag öppnade dörren för alla människor att kommentera min blog så hände något. Jag fick fler inlägg. Men inte från folk som ville kommentera bloggen. Istället översvämmas jag av inlägg från swingers och folk som vill sälja mig potenshöjande medel. Jag menar, vad i helvete!? Det jobbigaste av allt är dessutom att jag vägrar ändra inställningen eftersom jag fortfarande håller hoppet uppe att folk lite mer frekvent ska börja skicka små kommentarer på det man skriver. Nästa gång jag får meddelande från någon som heter Lucy och vill sälja penisattrapper ber jag verkligen för att det förutom det inlägget finns åtminstone ett enda vettigt från någon annan människa att läsa!

Idag har jag varit hos Björn nästan hela dagen. Vi gjorde en övningsuppgift gällande offentlighetsprincipen. Den gick ut på att vi skulle ta reda på så mycket information om Umeå universitets rektor som möjligt via myndigheters offentliga handlingar. Det är helt sjukt vad mycket man kan få veta. Man känner sig nästan som en brottsling när man sitter och kartlägger hela hans liv i ett anteckningsblock samtidigt som någon på andra sidan linjen utförligt berättar var hans olika ägodelar är försäkrade.
Björn bodde jävligt fint. Han och en kompis (Peter, som jag nämnde i något inlägg från filmfestivalen) bor på hela det undre våningsplanet i ett hus, ungefär som ett källarboende. Allt kändes jävligt nytt och fräscht också. Stort dessutom. Fast långt bort var det att cykla. Bortom väst på stan, typ. Måste vara drygt för han att cykla till skolan varje dag.

Imorgon ska vi renskriva det vi fick ihop idag och lämna in det och sedan ska jag finputsa bokrecensionen som ska lämnas in på torsdag. Om det blir tid över ska jag fortsätta putsa på mitt lilla "fanzine" The Raging Raven (tidningen där jag samlar alla texter av vikt som jag skriver under hösten) så jag kan få ihop det innan juluppehållet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

En liten kommentar som ser ut som en dromedar. Är mannen gladare nu?

toobie sa...

Skriv om nåt jag kan ifrågasätta så ska jag kommentera. Brännmärk, bannlys, slicka röv eller lämna frågan öppen så ska du få respons.

Nemralis sa...

Tacka müslin för att det äntligen kommer ord från "riktiga" människor!
Tobbe: Håll utkik efter t.ex. de mer filmanalytiska texterna som börjar rulla in snart. Skriver så ofta jag hinner på de, men man blir ganska självkritisk när man småjobbar så mycket på dem.

Per sa...

Fan alltså... brudar som kränger penisförlängare tar sig in överallt. Som kallt regn under jackan eller turistande tyskar.