29 september 2005

Wer nicht kommt zur rechten zeit

C.J.: Det står mycket roligt i boken för en ordmärkare som du.
Jag: Som DIG!
- C.J. lägger upp den på straffpunkten.

I brist på egen framförhållning så har jag utvecklat en ny hobby, nämligen att stjäla andras tvättider. Jag nämnde det i ett tidigare inlägg att jag tjuvade till mig en tvättmaskin härisist när jag missat min egentliga tid p.g.a. en utekväll och den här gången var jag ännu hemskare och stal två av tre fungerande maskiner, eftersom personen som egentligen hade sin tid inte ens hade börjat tvätta när halva tiden hade gått. Intalade mig själv att det är absolut sista gången, så jag såg till att få bra tvättid till början av nästa vecka åtminstone. Men vem vet, det kanske blir en ny form av kleptomani fast man snyltar på andras bokningar istället?

Förut var C.J. här och kikade på det senaste Lost-avsnittet. Nu börjar det verkligen bli överflöd av händelser i den serien! Man är van att få nya frågor och svar i ett ganska måttligt tempo, men just nu pressas verkligen huvudet fullt av information för varje vecka. Man sitter och funderar över/smälter det hela långt efter att man tittat klart.

Den lugnare tiden i skolan är på väg att ta slut. Idag fick vi alla ett mail från Hans där han beskrev formalian på fyra uppgifter som ska lämnas in före november. Tre av dem är någon form av bokrecensioner på kurslitteratur och en av dem är en kortare intervju med en valfri politisk person angående hur de driver kulturfrågor inför valet. Den sistnämnda uppgiften har jag ingen aning om hur jag ska lösa. Funderar på att ringa kommunalrådet i Hagfors eller så, det kan ju vara intressant att höra vad han har för idéer för hemkommunen på den punkten.

Fortfarande inget spår efter min älskade Tillbaka till framtiden-box heller. Jobbigt och frustrerande när saker försvinner både ur hyllan och minnet sådär. Senast det hände så hade Daniel lånat ut en film till en kompis utan att informera mig, så det kan ju förvisso hända att det hela är en favorit i repris. Fast Daniel har inte svarat på mitt meddelande än, så det är lika bra att fortsätta leta vidare tills dess.

2 kommentarer:

Tobias sa...

"Du skola icke stjäla din nästes tvättider".

Ja, så borde det stå i Bibeln. Det var en tvättstugerövare likt dej som hade snott en maskin för mej förra veckan. Jag hann inte tvätta ljust och blev fly förbannad. När jag stötte på henne skällde jag lite och när hon bad om ursäkt muttrade jag bara.

SÅ BORDE DU OCKSÅ TAS!

Tobias sa...

Förresten, du vet att det är du som har fel i citatet va?