1 augusti 2007

Just remember that death is not the end

Vilken underlig vecka vi är inne i. På måndagen går allas vår egen, odödlige Ingmar Bergman bort och igår försvann storregissören Michelangelo Antonioni.

Två herrar som å andra sidan uppnådde respektabla åldrar och lämnade oss med vackra kulturskatter. Tack, och vila i frid.

Hoppas SVT lyckas knyta in även lite italienskt bland sin nyfödda tablås insegel och smultronställen. Vi håller också tummarna för att inte ödet har planerat någon slags makaber veckotrend.

4 kommentarer:

Vera sa...

Nej, det är sant. Jag läste i expressens bilaga igår om alla filmer han gjort. Å av typ en miljon så har jag sett 5 kanske... Men jag har iaf sett några av de "viktigaste": Fanny och Alexander, Persona och Det sjunde inseglet. Jag har ju tyvärr inte tvåan (av någon obegriplig anledning) på tvn i min lägenhet på Herrhagen, så jag gråter blod över att jag inte kan se alla Bergmanfilmer som går nu.
Jag är redan medlem på Betapet å har varit det i flera år. =) (Checka in min statestik! Där heter jag "Veraa") Spelar inte så mycket där längre, eftersom jag inte har haft nån att spela med på ett tag. Så du kan ju anse dig själv utmanad när jag kommer hem ikväll. Jag får aldrig stryk i Betapet - NEVER! Moooahahahahaha!!! Vi hörs sen då! ;)

Vera sa...

Okej, nu hittade jag dig på Betapet... Du hade visst spelat ett ett par hundra fler matcher än mig, men min vinnarstatistik är banne mig bättre än din!! 68% mot 54%. HA! Så bring it on!

Karin sa...

Jag beställde Antonionis Yrke:Reporter på cdon för någon månad sen men den var slut. Nu väntar jag på att den ska komma in, eller att tv ska visa den. Har du sett något av honom?

Magnus sa...

Har sett de som är mer kända här i norr, typ Feber och Blow-Up. Fast det var sjukt länge sen, så därför hoppas jag väl lite extra på att public service tar sitt ansvar.