4 juli 2007

There's dragspel in the air!

Här är senaste artikeln. Inför Ransäterstämman, en av kanske världens största dragspelsträffar. Texten handlar också om deras dragspelskola. Nedan har ni den högupplösta versionen av den tillhörande bilden.

2 kommentarer:

Vera sa...

Haha, ja det var skönt att nån annan tog tag i det där med att få bort alla de smsen å jag slapp själv. =) Du är ju värsta kung på VF idag!!! Hur många grejer har du med egentligen? 100? =) Bra jobbat! Inte nåt som jag skrivit kom ju med, buhuu. Själv har jag åkt på en astråkig grej idag... som jag vet kommer att krångla. *Ta i trä* Blir det mer dragspel idag eller? Hehe

Vera sa...

Ge mig styrka!!! Krånglar era telefoner också? Det är världens kaos här å JAG BLIR VANSINNIG!!! Har iaf fått tag på folk till den krångliga artikeln nu å intervjun är halv tre. Där rök ju min idé om att få gå hem tidigt idag. Kommer säkert få jobba över... på en fredag! Helgerån! (Vet du om man får betalt för övertid förresten?) Försöker få inspiration till recensionen... men den infinner sig icke. Vet inte i vilken ände jag ska börja dra i. Maaah!