10 juli 2007

Du, jag och Springfield!

Den stundande Simpsons-rullen behöver väl knappast mer reklam, egentligen. Men surfade in på filmens hemsida för första gången på nån vecka förut och upptäckte att de lagt ner mycket krut såhär strax före premiären. Bland annat har de gjort en tokrolig karaktärsgenerator, där man kan bygga sitt alter ego till Springfield!
Måste erkänna att jag är underligt svag för sånna lekprogram. Sen har jag väl aldrig varit riktigt bra att göra ett självporträtt ens på frihand, så med låsta medel blir jag väl non the better. Lite drygt när man kan välja på hundratals sorters ögon, men bara fyra, fem skägg/mustascher.

Update 11 juli klockan 19:10: Bilden utbytt mot version 1.2 av mitt alter ego. Något mer likt kanske.

4 kommentarer:

Vera sa...

Hehe, jag vet inte om jag ska säga att du är lik dig eller inte. =) Ska testa det där sen också. Ska först försöka vakna å få lite jobb gjort. Kram!

Magnus sa...

Haha! Nä, det blev inte helt likt på första försöket. Ska finputsa huvud- och ansiktshår när jag får tid igen, så kanske det går mer åt rätt håll. De trötta ögonen och näsan hittade jag ganska bra iaf. :D

Karin sa...

Jag gjorde den men sen buggade det och det gick inte att spara min karaktär. Synd, det blev ändå rätt likt.

Det faktum att du använder ordet "drygt" tolkar jag som att du varit för länge i Värmland.

Magnus sa...

Karin---> Ja, hela grejen verkar ganska buggig än. Kanske är den rätt så ny. Har lyckats spara min karaktär åtminstone, så jag ska finputsa den till bättre likhet så fort jag hinner. Vore kul att se hur din blev (försökte han peppande)!

Din ordtolkning är klanderfri.