19 juni 2007

Route 62

Josef: Jag har stukat foten.
Anden: Jaha, vaddå då?
Josef: Nä, jag hoppade ner för en blöt fontän med ett barn i famnen.
Anden: Ett barn!?
Josef: Jamen asså... Jag ser det inte som en människa, det är mer som en boll eller nåt.
- Josef, family man.

En helg i skogarna. Det började på torsdagen. I Karlstad. Utspring med påföljande smörgåstårta. Kaffet var slut. Väskorna in i Hondan. Av mot Ekshärad.

Fredagen kunde ha börjat bättre. Booken la ner och gav, trots ihärdiga försök, inget som helst livstecken ifrån sig. Apple måste ha något personligt emot mig. Vänner som använder deras produkter har sällan till aldrig haft problem i samma utsträckning. Reminds me; borde skicka nån slags reklamationsbrev eller liknande angående iPoden också, fast vet inte riktigt hur och var. Kanske blir till att plinga på hos Sverker, trots allt?

Hur tröstar man sig från teknikstrul i norra Värmland? Man åker med sin morsa till Hagfors för att titta på Älvstrandsgymnasiets utspring, om man ska tro fortsättningen på dagen. Några bekanta ansikten fanns i folkmassan. Yppade frågor om fest samma kväll. Så mycket annat finns väl inte att välja på, tänkte jag och vaknade ett knappt dygn senare upp hos Josef med sprängande skalle.

Det hindrade mig emellertid inte från att närvara vid den stora studentgrillfesten i Hole, till Janinas ära. Besökarna blev en ganska respektabel skara till slut. Mest äldre ansikten, men ändock. Och som vanligt när det är fest i bushen får man en handfull roliga nattgäster att snacka skit med vid frukostbordet.

På kvällen mot Karlstad igen. Honda igen. Modell äldre.

4 kommentarer:

Genomskåda sa...

Jag diggar citaten från Josef, fortsätt med dem : )

Magnus sa...

Han är en citatmaskin, det är nästan svårt att sålla ut godbitarna! Som en godisbutik med för stort utbud.

Genomskåda sa...

Jag ritar lite serier ibland - var medveten om att den här sidan kommer bli en inspirationskälla... Sen ska jag tacka dig när jag ger ut en bok ;)

Magnus sa...

Hedrande! :) Jag gillar att samla citat, har funderat ibland på att starta en ren citatblogg ungefär som tjuvlyssnat.se.