3 maj 2007

Släpp sargen!

Mycket snack nu om att musiksidan Pandora lägger ner utanför staterna. Vad spelar det för roll? Nu kanske folk äntligen upptäcker last.fm istället. I princip samma sak, fast istället för att spelas musiktips baserade på bara några få artister räknar sidan kontinuerligt ut rekommendationer när du lyssnar på musik som vanligt i iTunes, Winamp eller liknande. Sedan kan man lyssna på radiokanaler som enbart spelar de rekommendationerna. Det och mycket annat.

Jaja, vet inte hur ofta jag ska behöva tjata om sidan, men kanske kan den få lite mer uppmärksamhet nu åtminstone.

7 kommentarer:

Vera sa...

Hehe, ja Josh var allt en heting också! :) Det var synd att han gick å dog så tidigt i serien. Minns att jag grät in a moment of weakness där, hehe. Du har helt rätt om säsong två. Det var bara i början som det hände grejer å sen var det drygt. Trean är BRA mycket bättre! Kollar du på serien på TV lr är du med i min liga? ;) Jag har alltid haft Locke som favorit, men det är inget roligt längre nu när man fått reda så mycket om honom... Heja Sawyer säger jag! :) I'll see you around! Kramis.

Magnus sa...

Fast jag menar ju skådisen Josh som spelar Sawyer, but still. ;) Locke gillade jag också mer tidigare, men nu ogillar jag han mer för att han gått från mysterisk till dryg. Men jag tycker synd om honom, med tanke på hans bakgrundshistoria. Klart jag tankar, länge sen jag följde en serie på TV. Bara sitcoms och animerade satirserier jag kollar där, sånt som man kan se lösa avsnitt av. Ett hett tips är "Heroes" om du inte redan följer det, tror det är en serie för dig. "Dexter" vet jag inte hur du skulle gilla, men det är en annan favorit från senaste året. Första säsongen är bara 12 avsnitt långt dessutom. Tjipp!

Mattias sa...

Tycker du borde ge lite cred till mannen som drog i dej i Last.fm, eller Audioscobbler som det hette på min tid.

Vera sa...

Haha, det är jag som fattar helt fel! Hette inte han också Josh som spelade Bone? Eller jag är nog ute å cyklar. :) Du fattade vad jag menade iaf. Bra att vi är överens om seriens hetaste skådespelare! ;) Ja, jag har hört många som tycker Heroes är bra. Det får bli ett projekt i sommar. Vad blir det i helgen då?

Magnus sa...

Mattias---> Helt klart. Stort cred. Och kul, som du säger, att ha fått följa projektet från roliga Audioscrobbler till gigantiska last.fm. Grym sida.

Vera---> Serier är bra sommarprojekt, helt klart! Kom ihåg "Dexter" också, riktigt bra. Blir nog Club Zoo imorrn, vi hänger hos mig innan skulle jag gissa. Come on over!

Vera sa...

Hehe, "mys-snygg" var ordet! Stämmer bra på Kellerman. :) Tack för inbjudan ikväll! Ska höra med Jessica först, för hon tänkte bjuda in folk till sig också. Men jag hör av mig senare. Kram kram!

Mård sa...

Måste revidera min utsaga angående mäns eventuella behåring under armarna. Jag märker inte alls att det finns där, så tvärtom lägger jag kanske märke till avsaknaden av det. Jag vet inte, men i fortsättningen kommer jag nog vara uppmärksam på det.