27 maj 2007

New York Shitty

I ett av mina gamla inlägg från New York berättade jag lite om vilka sjuka saker de försöker pracka på en uppå Empire State Building, för att suga ur lite extra dollars av utsiktstörstande turister. Nu har det dessutom visat sig att de inte ger upp i första taget. Så sent som idag fick jag den här bilden per mail, med erbjudande om att pryda musmattor, kaffekoppar och massor av annat krimskrams med den för hutlösa priser. Hur kul är det med ett bildminne från stadens högsta punkt, som dessutom är tagen mot greenscreen och inte med den verkliga staden som bakgrund? Ännu roligare är att de inte ens tillåter mig se en mer högupplöst version av den förrän jag gått med på att handla. Lätt att veta om jag vill köpa en meterbred affisch under de förutsättningarna.

6 kommentarer:

Tobias sa...

Köp affischen! Köp affischen! Det ser ju ut som en jävligt dålig sitcom.

Magnus sa...

Haha! Fan vad sant, det tänkte jag inte ens på. Hör redan titelspårets jazziga toner.

Tobias sa...

Maila länken, jag vill ha en poster från "Swedes".

Magnus sa...

Checka Paragona-mailen nu isf. Vet inte om det blev rätt, du får svara mailen om så är fallet, så gör jag ett nytt försök.

åsa sa...

Fåsenu vad det var jag skulle säga. Jomen det var roligt igår punkt com. Höres hörru, ha så kul på examensfest numero dos

Magnus sa...

Åsa---> Tack! Det var roligt, men fan så jobbigt också.