18 april 2007

For a minute there, I lost myself

De är som kinesiska barn - inte lika uppskattade i sitt hemland.
- Daniel förklarar varför öl är billigt i Tyskland.

Visst var det inte så länge sen stadsbussarna i Karlstad bytte färg? De är orangefärgade idag, men jag tror de var typ vit-röd-gula "på min tid". Det är sånt som kretsar runt i mitt huvud nuförtiden, när inte musiken finns där för att stilla min hjärna. En av de mildare funderingarna, dessutom. Tankar kan vara vapen ibland. Och det händer att människor vänder vapnen mot sig själva.

MacBooken har varit min räddning i musiktorkan. Det jobbigaste med det är att jag hamnar framför datorn ytterliggare några timmar om dagen bara för att lyssna på musik, utöver nöjessurf och jobbskrivande. "Tur" att vädret verkar bli sämre då.

Fast vad snackar jag för skit. Beklagar mig över tystnaden, när det finns så mycket annat krasst omkring oss. Å andra sidan är det väl kanske mitt sätt att uppskatta livet. Jag har sagt det förr; när ni dör är det tyst för alltid. Så ta vara på ljuden nu.

Lånar återigen Janinas lägenhet. Helgen närmar sig och så gör även festen hemma hos Tobbe och Hanna. Ser ut att bli riktigt stort galej. Inte mig emot, för är det något som står högre i kurs än musik så torde det väl vara att träffa människor. Håller tummarna för att CJ får ordning på saker och drar förbi Karlstad as well.

En kopp lila nu, kanske?

4 kommentarer:

Anonym sa...

En kopp lila lät bra. Tack för det tipset!

Magnus sa...

Det är dessutom så bra som det låter!

Anonym sa...

tack maggan för den där koppen med lila.

Precis som utlovat blev helgen trevlig och betygsmässigt måste man rosa the weekend in K.
Strukturerat och framförallt väldigt festligt, trots smolken som du fick i din glädebägare...

Magnus sa...

Tack själv, för mig blev festen en självklar succé genom besöket! Vi hörs under veckan...