14 februari 2007

Mumsmeny!

Var idag och lunchade på den lokala restaurangen Ciao Ciao här ute på Våxnäs, där ju Värmlands Folkblads lokaler ligger. När jag synade dagens utbud i lunchmenyn var det svårt att inte klia sig i ögonen åt en väldigt underlig maträtt. Bland stroganoff och annan husmanskost så stod den där, ordagrannt:
  • Skitstora köttbullar med grejer i och gräddifierad tomatsås
Jag tog stroganoffen.

4 kommentarer:

Vera sa...

Ja fy faan, vilken jävla skit det är!! Det har verkligen varit dagens snackis. Hans hade ett krismöte med oss imorse där han försökte lugna ner oss lite. Så du missar en del kalabalik på Umeås universitet nu. =) Du, varför käkade du inte de skitstora köttbullarna för? Haha, gud va roligt! =) Kram kram på alla hjärtans dag! =)

Örjan sa...

Tja Magnus! Verkar som det är bra på VF och du tycks som en både duktig och läraktig praktikant. Jag har kommit hem från F-n nu och det var riktigt bra alltså. både att vara där och att komma hem. Tycker absolut du ska passa på att resa till NY förresten, ganska bra läge just efter praktiken. Säkert är en av årets skivor hittills!

Anja sa...

Gött å träff på en exäring ut i bloggosfären! Världen är ganska liten trots allt. Har ingen aning om vem du är heller men det kanske beror på åldersskillnaden. Jag sökte på Ekshärad i knuff och det var bara din blogg som kom upp. Är det verkligen inga fler exäringar som bloggar? Har utbyggnaden av bredband stannat av någonstans i Munkfors or what? Kul att råkas i alla fall. Ha det gött och hälsa Exär!

Nemralis sa...

Vera---> Jag ska se till att styra upp egen kalabalik när jag kommer tillbaka. ;) Vet inte varför köttbullarna uteblev, det var antingen ordet "skit-" eller faktumet att jag inte visste vad "grejer" är som gjorde det. :D

Örjan---> My friend, fint att höra från dig igen. Jag gör mitt bästa för att vara en bra människa, på alla vis. Ibland funkar det, ibland inte. NY ser tämligen ljust ut, men jag väntar med att ropa hej innan biljetten är bokad. "Säkert" rullar på flitigt än.

Anja---> Ekshärad represent. Känner inte till nån i min närmsta kompiskrets från trakten som bloggar, faktiskt. "Bredbandet" (adsl) har väl nått skogarna iaf, så inga problem på den fronten. Är tillfälligt i Värmland (Karlstad) några veckor till, så nästa gång jag tar en sväng uppöver ska jag vinka åt dig.