11 januari 2007

Teknikens under och vidunder

Lasse, du som är Paris Hilton-expert, är det en lång- eller korthårig chihuahua hon har? Vi kan ju se hur det har påverkat marknaden i stort.
- Redaktionshumor.

Nu mailas det och fixas åt alla håll. Oscar har precis flyttat in tillfälligt i mitt studentrum och agerar brevbärare åt mig via den digitala vägen. Kollar posten och skickar räkningarna söderut. Smidigt värre. Synd att teleportören inte uppfunnits till den övriga posten bara.

Fast datorer kan vara ett jäkla helvete också. Samtidigt får man nämligen ett mail från Wiechel där han skriver att internet har krånglat vid kursanmälan. Så vi som tackat ja till vårterminen via den vägen verkar få droppa en rad via e-posten till folket på institutionen, så att det ordnar upp sig. Inte så jobbigt i sig kanske, men frustrerande när man tycker man är ute i god tid med nått och får det tillbaka rakt i fejset sen. Kan tänka mig att det tar ett tag innan man kan lämna studieförsäkran nu, vilket i sin tur segar ner utbetalningen av det första studielånet.

Tur då att man har en andrahandshyrare som pumpar in lite extra cash via internetbanken.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Udda det där, att jag som inte ens tackade ja ligger bättre till. Fick ett brev igår där det stod att jag var struken från utbildningen - lämnade in min studieförsäkran senare samma kväll. Gansta gansta.

/A.

Nemralis sa...

Yeah, life ain't that fair after all. Löste sig ju med pengarna på annat håll iaf, saker jämnar väl kanske ut sig.

Anonym sa...

Om du insinuerar att jag verkar tappat bort min nyckelbricka och imorrn därför kan räkna med en hetsig utskällning av VK:s ibland närmast obeskrivligt otrevlige hustekniker Sverker, så ja. Even Steven!

/A.

Karin sa...

Originellt med otrevlig hustekniker. Det brukar vara receptionisten som är otrevlig, vilket även är fallet för mig nu. Har ni nån otrevlig hos er Maggan?

Nemralis sa...

Nope, har faktiskt inte mött på en enda otrevlig person på bygget än. Folk kan väl vara lite trötta ibland så de låter lite griniga, men det finns ingen man drar sig för att prata med. Personalmässigt är det topp, helt enkelt.

Vera sa...

Hallå! Hur går det på praktiken? Hur funkar det där med exjobbet egentligen? Är det nåt man måste oroa sig för? Nu är jag back in Umeå å det känns faktiskt lite konstigt... var ju ett tag sen, men allt är sig likt. Fick också det där mejlet från Hans, men en annan är ju så old fashion att man postade svaret på antagningsbeskedet, hehe. Så jag behöver nog inte oroa mig för nåt. Å nu för då banne mig länka till min blogg, för det har jag gjort med din. ;) Ha det gött! * Kram *

Nemralis sa...

Ärligt talat är jag inte tillräckligt insatt i det där med exjobbet själv än för att svara på hur mycket man ska oroa sig. Har hela tiden haft inställningen "det löser sig". Ska rapportera så fort jag vet bättre.
Ta väl hand om stan nu! Ska fixa det där med länkningen, vet inte varför jag glömde det.

Vera sa...

Haha, vet inte om den där enkätet säger så mycket om mig som person. Gör den själv vetja! Å gissa nu på vad som är fel påstående när det gäller mina groupiefasoner.

Vera sa...

Jag vet att det heter enkäteN. Skrev fel! :(

Anonym sa...

300 kr. 300 kr! För en grå plastbit!

Musiktips till Magg: Ghost Stories "Quixoticism". Rakt upp i gränden, kanske.

/A.