18 november 2005

Ett mysterium mindre

They used to have pulses in them,
but impulse has made them strong.
Evaporated the fur, because it covers them.
If you only knew the plans they had for us.
The Mars Volta - Eriatarka

Förut slog det mig: "Lånade inte Janina Tillbaka Till Framtiden-boxen i somras någon gång?"
Jag lyfte luren, ringde henne och vips så var den försvunna boxen återfunnen. Något sent dock, idag kom nämligen den nya boxen på posten. Men det gör mig inte så mycket, den är trots allt något utökad från den gamla versionen och var relativt billig med tanke på vad man får för pengarna (250 spänn). Ska se vad jag gör med den gamla boxen, Janina kan ju få den av mig om inte annat.

Som vissa kanske noterat så har vi (framför allt jag och Punger) diskuterat RSS-grejen i det förrförra inläggets kommentarstråd. Det vi främst har kommit fram till är väl att det finns ganska många olika sätt att använda feeden på, så prova er för all del fram. Till er som inte använder www.superstart.se som startsida kan jag dessutom rekommendera den starkt, där finns allt man egentligen behöver komma åt när man startar webläsaren och den är dessutom barnsligt enkel att ställa in efter egna behov.

Ikväll står spel- eller filmkväll på menyn. Ska surfa runt lite först.

3 kommentarer:

punger sa...

Tre saker:

1. Jag tycker att jag borde få boxen.

2. För den som vill ha ett extra program (om man vill plocka upp massor av RSS-feeds) så har jag ett på lut. RssReader (http://www.rssreader.com/). Där borde diskussionen vara slut.

3. Jag slängde 5 spänn i sjön.
(http://www.raddajens.info/)

Nemralis sa...

Tre svar:

1. Tror du inte är ensam om att resonera på det viset. Till din fördel har du ju dock att du är del av det gäng som tittade på filmerna titt som tätt när vi var små som pysslingar.

2. Annars är ju NetNewsWire en klassiker också, men som du säger så borde detta vara en bra avslutande punkt i diskussionen. Thank you for your guidance.

3. Samma här, men det var helt klart värt ett försök.

Karin sa...

Well hello classmate ;) Om du outar din blogg på lektionerna så får du räkna med att såna som jag kommer vara här att smyga :) Bra skrivet, förresten. Jag tror jag lärde mig lite mer om film.