11 november 2008

Digital wishlist

Interaktivt:
Läsning:
Plattor:
Praktiskt:
  • Kata Manfrotto National Gegraphic Earth Explorer Medium (Fotoväska. Väljer man en annan modell så är ett djupinnermått på åtminstone 15 centimeter ett plus, så att kamera plus monterat batterigrepp får plats).
  • Ett par bekväma studiohörlurar med bra ljud.
  • Pajform.
  • USB-minne av tålig kvalitet, allt mellan 4 och 8 GB är tillräckligt stort. Gärna en version som går att hänga på nyckelringen, så man alltid har det med sig.
Vinyl:
Visuellt:

10 kommentarer:

Mattias sa...

Jag tycker att du har missat en och annan titel i spellistan. Exempelvis:

- Mirror's Edge (!)
- Prince of Persia
- Dead Space (om du inte redan har det)

Men jag är såklart glad att du angav Fallout 3 ;) (jag köpte Fallout Collection förra veckan men 3:an får vänta lite, WoW-expansion på g vettu.)

Magnus sa...

Jag tänkte höra med dig om du kan vaska fram "Mirror's Edge - Collector's Edition" till nåt värdigt pris? "Prince of Persia" är jag också jävligt sugen på lagom till rebooten av serien. Funderar på att helårsprenumerera på Level (eller om det var Super Play), för då får man det på köpet!
Feg som jag är vågar jag inte spela "Dead Space" ensam. Plus att spelsäsongen är så intensiv att jag inte vet hur jag ska hinna.

Nina sa...

Amen guuuud. Den där listan är både bra och dålig. Bra med tips, men nu blir ju allt annat "det var inte det här han ville ha, egentligen."

Magnus sa...

Haha! Är det inte alltid så? Det är ju därför jag egentligen ogillar önskelistor. Jag blir inte besviken vad du än köper, listan är väl mer tänkt som tips.

Mattias sa...

Kan tyvärr inte fixa Collector's av ME. Det måste köpas i butik.

Mycket spel är det såklart... och bra sådanna också. Prinsen ska jag köpa och ME har jag redan nu. Men frågan är hur jag ska hinna spela något annat än Lich King...

Dead Space kan vi spela tillsammans i jul kanske.

Magnus sa...

Aha, synd. Såg ju niiice ut! Kör lite casual Bad Company-multiplayer mellan pluggandet nu, men fan vad svårspelat det är! Kanske är för van CoD4.
Niklas snackade också på den lösningen för Dead Space. Fast jul är det enda bra läget jag har att spela överhuvudtaget just nu, så det blir tight i vilket fall. Speljul, fuck yeah!

Mattias sa...

Javisst, men det är ju bara att tjacka den i butik så blir både du och jag glada samtidigt ;)

Svårspelat? Du måste vara van CoD4, jag tycker det är hur bra som helst... så jag får väl kanske omvänd känsla då. Du får köra ett tag så lär du dig, samt inser att det är jäkligt hett.

Idag hämtar WotLK -> Livet tar slut.

Magnus sa...

Det är just det, att det inte är så bara. Inga studielån eller rikedomar som kan rättfärdiga det just nu. Får hålla hököga på Tradera, kanske får man för nåt Linné-porträtt billigare.
BF:BC är hett, men jag brukar få storstryk (tror jag). Siktar ju på att få ihop några awards, men det går liksom lite trögt.
W00t! WotLK! OMFG!

Mattias sa...

No 2nd sales (eller köp för den delen) på våra spel grabben. Glöm det! Det får vi inte en spänn för.

Ja, det är ju lite annorlunda CoD4. Det är mer team-based även om den enskilde soldatens skicklighet såklart gör skillnad. Men ditt team borde ju inte allid få stryk tycker jag.

Nåväl, jag ska jobba nu jag. Med spel.

Magnus sa...

Mitt team vinner oftare än förlorar, faktiskt. Problemet är att den enskilda prestationen är så viktig för så många awards och achievements. Härnäst siktar jag på de som efterfrågar revenge- och savior points, för det brukar jag framför allt samla på mig ganska bra när jag kör snipe.