4 juli 2008

Oförfalskade ögonblick ur en lokalreporters liv - Kapitel II

Idag - På väg från Stöllet till redaktionen i Hagfors

Upptagen med att lyssna in ett nytt meddelande på mobilsvaret, ser jag plötsligt en svart van i backspegeln, med tonade rutor. Den kör upp oroväckande nära och hotfullt och jag försöker ge menande blickar till den osynlige föraren.

Jag höjer huvudet för att läsa registreringsnumret. --- 666. Jag lägger ifrån mig luren, saktar in och låter djävulen åka förbi.

--------------------

Min VF-färdmätare: 1161 kilometer, ett snitt på 100,7 kilometer om dagen.

--------------------

Min gode vän Distortion II är försvunnen. Det kan vara tack vare min egen klantighet som min fina iPod kommit bort i dagarna, men veckans sökande har inte gett några resultat. Om ni ser honom så kontakta mig omgående! Han har sitt namn ingraverat på baksidan. Ni som högst eventuellt har googlat er hit kan lämna en kommentar med er e-post.

4 kommentarer:

Anonym sa...

min bil har oxå reg.nr 666 - men den ser nog lite snällare ut än en svart van med tonade rutor. Men viss respekt måste jag väl ändå få på vägarna...ellerd tror du :)?

//Jennie Strand

Magnus sa...

Beror på. När jag pryade på Statoil i typ sexan eller sjuan så kom det en skitsnygg gammal VW-bubbla i mörkgrön metallic till bensinmacken.
Registrering: GTA 666. Det var respekt.
Undrar om den bilen fortfarande har samma nummer?

Magnus sa...

En kort sökning gav mig svaret: Nej.
Numret är numera registrerat på ett grått släp i Uppsala, tillhörande ett värme- och VVS-företag. Inte lika mycket respekt.

Anonym sa...

Jag vill leva med tron att 666 alltid är respekt :)
/Jennie