16 januari 2007

Nu är den här...

Efter att i början ha skrivit några notiser och testat på redigerandet så har nu min första artikel publicerats i VF. Lite synd är att redigerarna har valt en ganska missvisande rubrik och att vi på grund av missförstånd på tidningen inte fick ut texten förrän dagen efter konkurrenten NWT.

Förutom det är jag nöjd. Dessutom skriver jag vidare för fullt, bland annat på en gigantisk text (uppemot 5000 tecken) som ska in i tidningen om lite mindre än två veckor. Nu rullar det på, minsann.

10 kommentarer:

Vera sa...

Ooooh!! Bravo! Var stolt över dig själv nu, det var ett jättebra artikel. =) Å jag börjar tycka det är lite kul med radio... hihi

Fallqvist sa...

Tjo. Nu finns du i media på riktigt. (I Värmland, alltså.) Grattis!

Karin sa...

Det där med orters påstådda pizzeriatäthet tror jag är en modern myt. Jag vet inte hur många ställen jag hört som är "Sveriges pizzeriatätaste". För några år sedan intervjuade jag faktiskt en kvinna som forskade om pizzerior i ett samhällsperspektiv, och då frågade jag vilken ort det var men hon bara skrattade. Hon skulle ta reda på det sa hon, men det blev aldrig av att jag följde upp det.

Nemralis sa...

Karin---> Haha! Jo, det har man hört från lite varstans i landet. Samtidigt tror jag det finns sanning bakom myten, pizzerian är väl många avbefolkningsbygders sista utpost. Det som försvinner sist. Tror vi i Ekshärad som mest har haft fem stycken samtidigt, det är ju egentligen skrämmande att så många kan gå runt på en så liten ort.

Karin sa...

Orter borde tävla om att vara skivbutikstätast istället. Jag tror Borlänge ett tag var Sveriges sexbutikstätaste, men nu tror jag att det är tatuerartätast. Statistik, någon?!

Nemralis sa...

Vore helt klart intressant att se en lista på vilka städer som är tätast med specifika affärer. Skivbutik är det knappt att Värmland har en enda värdig utav. Men då har jag nog så stora krav på en "ultimat" skivaffär att utbudet skulle behöva motsvara en lagerhandel. Vore intressant att shoppa skivor "live" från Ginzas lager i Fåglum nån gång. Är väl iofs inte samma feeling som i en skivaffär, men.

Anonym sa...

Köpa skivor, hoho. Åker ni ångbåt också? Svar kan ni lämna via minicall.

Borlänge var ju för övrigt just pizzeriatätast en gång i tiden. Det hörde jag på P3.

/A.

Anonym sa...

Yo!! Ser bra ut!! :) Du måste uppdatera din blogg me alla dina rep! Hoppas du trivs på praktiken!! Vi ses!!

peace! / Björn

Karin sa...

Gör en googling på pizzeriatätaste stad så ser ni anspråken.

Nemralis sa...

Karin---> Hihi, ja det var ganska kul faktiskt. Någon borde göra undersökningen och ta död på myten.